Reviews

Als je bij ons binnenkomt, kom je toch een beetje thuis.

En dat wordt gewaardeerd.

10

Marshia 2020-10-02

Eindhoven

Brute kracht in een gastvrij en smaakvol jasje

De auto die je in je dromen samenstelt staat bij Outland klaar om in weg te rijden. Ze begrijpen de kopers die opzoek zijn naar iets bijzonders en daar stellen ze bij Outland hun aanbod op samen. Een bezoek aan de showroom wordt compleet gemaakt door een gastvrij en Bourgondisch ontvangst. Vergezeld door vriendelijkheid en een vriendelijke lach zorgen de heren van Outland met uiterste service voor een betrouwbaar gevoel. Een aankoop die je niet elke dag doet (althans de meeste mensen) wordt hier op alle fronten begeleidt. Ze ontzorgen en verzorgen. Een absolute aanrader!!!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Stanley2020-10-01

Amsterdam

Wat een uitstekende service!

Wat een top service. Ik heb dit zelf nog nooit meegemaakt bij een autobedrijf en zou het daarom ook echt iedereen aanraden. Heb ervaring met Outland met een auto kopen en de service die ze mij boden bij een schade.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Gerard2020-10-01

Lemmer

Onderscheidend bedrijf

Heb jullie de laatste ster niet toebedeeld opdat jullie niet verzwakken of onverschillig worden, ga zo door.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

7

Harry Deen2020-10-01

Amstelveen

Wordt echt aandacht gegeven aan de koper

Positieve ervaring door de klant echte aandacht te geven, waardoor hij de extra aandacht fijn vind

Ja ik beveel dit aan

Service:7

Prijs/Kwaliteit:5

Deskundigheid:7

10

Jan2020-10-01

Breukelen

Lage prijs, super vriendelijk en correct

Mooie jonge Range Rovers tegen een zeer scherpe prijs. Deskundigheid en service waar de officiële Land Rover dealers nog wat van kunnen leren.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jeroen2020-08-18

Den Haag

Buitengewoon professioneel en plezierig

De kennismaking met Outland4x4 hebben we als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, open in de communicatie en bovenal aandacht voor de klant. Vele dealers zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze werkwijze. De auto's die Outland heeft staan, zijn gewoon goed. Mooie uitvoeringen met een compleet en verzorgd opleverings-pakket.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bas2020-08-14

Vuren

Zo hoort n nieuwe auto kopen te voelen!

Wat n aardige en sympathieke gasten, de twee eigenaren van deze zaak. De totale ervaring van de ontvangst, de uitstraling en de uiteindelijke aankoop afwikkeling, de hulp achteraf. Niets op aan te merken, bijzonder! Het gebakje dat geserveerd werd op de dag van de aankoop was geweldig lekker. Mooie bos bloemen en lekker flesje en prachtig boek maakten onze dag n feestje. Dank je Harold, een super uitleg over alle technische aspecten, als we binnenkort nog bellen met n vraag ligt dat aan ons gebrek aan kennis. Groetjes Bas& Joyce Burger

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9

Jimmy Hereijgers2020-08-07

Achtmaal

Zeer tevreden

zeer tevreden,blij dat ik hem bij jullie gekocht heb

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Bas2020-07-13

Middenbeemster

Een warm bad met zeer veel kennis en ervaring

Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep bij Outland merkte ik oprechte interesse, men heeft zeer veel kennis van Range Rovers en alle specifieke kenmerken, voor- en evt. nadelen per type. Je krijgt eerlijk advies en er is geen sprake van pusherig gedrag om te scoren! Voor de transactie worden alle papieren transparant op tafel gelegd waardoor je ook met inruil/korting weet waar je aan toe bent. De combinatie met het mooie stoere interieur en de lekkere krentenbollen maken de Outland ervaring compleet!

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

Michiel de Geus2020-07-13

Bergen

Kundig, eerlijk, betrouwbaar en super klant gericht

Range rover hier gekocht en zeer tevreden. Denken met je mee (inzake hond accessoires) en regel alles tot in de puntjes. Verder alles tot in de puntjes geregeld. Ben zeer tevreden klant!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Remmert2020-07-13

Gravenzandr

Top

Super bedrijf

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bas2020-07-13

Abcoude

Unieke service met oog voor detail !

Ik denk dat er niet veel autobedrijven in Nederland te vinden zijn die het vak zo goed in de vingers hebben als Outland. Vanaf de 1e kennismaking tot de after service is alles tip top in orde. Complimenten aan het gehele team !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

harold2020-07-13

zoetermeer

Gewoon een eerlijk superbedrijf

Zeer goed geholpen en een prachtige Range Rover gekocht, hier blijf ik zeker klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Ronald2020-06-09

Goirle

Een bedrijf dat met enthousiasme en professionaliteit de klant centraal stelt.

De persoonlijke en deskundige benadering van Harold en Casper en het uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met de aanwezige Land Rovers, geven je een vertrouwd en aangenaam gevoel!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Paul2020-05-29

Hoorn

Uitstek

Vanaf aankoop tot en met oplevering van de auto in 1 woord perfecte service. Altijd bereikbaar voor vragen en/of advies, zeer gedreven en zeer deskundig. Alle medewerkers hebben hart voor de zaak en dat stralen ze allemaal uit. Indrukwekkend.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jeroen venema2020-05-18

Amsterdam

Professioneel bedrijf met passie voor Land Rovers

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

Martien2020-04-29

Eindhoven

Alles klopt!!

Een zeer bevlogen vakman met kennis en uiterst klant vriendelijk.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Jacques2020-04-08

Eindhoven

Echt klantgericht in al zijn facetten

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Johan2020-04-07

Westerland

Geweldige sfeer en top service.

We kwamen even kijken wat ze allemaal hadden staan. Nou dat was een aangename verassing met veel mooie bolides en voor elk wat wils. Proefgereden met verschillende modellen en uiteindelijk een mooie Disco 5 gekocht met 4600 km op de teller. Top wagen en vanuit de oude Disco 4 een grote verbetering ervaren. Al met al een aangename deal gemaakt en zeer tevreden over het bedrijf en medewerkers. Top jongens.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Annemiek2020-03-11

Exloo

Snelle prettige correcte bereidwillige samenwerking

Dankzij deze prettige ervaring zullen wij voortaan eerst bij Outland 4x4 kijken voor een andere Land Rover i.p.v. bij Van Mossel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Jeroen2020-03-09

Van der boom

Top

Perfect

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Michael2020-03-06

IJsselstein

De absolute TOP in Nederland. Zo wil je geholpen worden!

Wat een prachtig bedrijf is Outland 4X4. De perfecte combinatie van inkoop van de beste en meest complete Range Rovers door Casper, gevolgd door de oprechte interesse en aandacht van Harold in de klanten. Zij begrijpen wat klanten van bijzondere auto's willen en zorgen samen voor een unieke klantervaring. De absolute TOP in Nederland! Wij kochten hier inmiddels RR 2 en 3 en hopen dat er nog vele zullen volgen. Het kijken naar de nieuwe auto's, even gezellig een koffietje doen, kleine service-bezoeken . . . . Outland voelt iedere keer als thuiskomen bij vrienden. Dit is hoe auto's kopen een feestje wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Peter van Dijk2020-03-06

Emmen

Wat een geweldig mooi en fijn bedrijf

De service en de aflevering heb ik na veel aangekochte autos nog nooit zo goed meegemaakt! Geweldig.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

L. vd Stelt2020-03-05

Werkendam

Zeer klantvriendelijk

Geweldig enthousiast een prachtige auto aan ons verkocht met een super uitleg en alle tijd ervoor genomen om alles duidelijk uit te leggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Anthony2020-03-05

Amsterdam

Beste auto koop ervaring ooit.

De aankoop van mijn RR is opmerkelijk plezierig en correct verlopen en wel vanaf het eerste contact. Niet eerder heb ik zo’n goede ervaring gehad bij het kopen van een auto. Daarnaast alleen de best uitgevoerde auto’s in een onberispelijke staat worden aangeboden. Outland4x4 is een absolute aanrader.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jaap2020-03-05

Blaricum

Prettig en vertrouwd en zeer welkom

zeer goed ontvangst, snelle service, mee denkend. Gewoon een goed bedrijf, waar de twee eigenaren aanwezig zijn en hun klanten ontvangen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Martin Karsten2020-02-03

AMSTERDAM

Ongeëvenaarde service, heldere manier van zaken doen en warmte!

Outland 4x4 is duidelijk een uniek bedrijf in de sector waarbij de scherpte zorgt voor ongelooflijk mooie kansen, de service zorgt voor een buitengewoon comfortabele en plezierige behandeling, de showroom en alle details zorgen voor een professionele en luxe uitstraling en dan vooral de vriendelijkheid en warmte zorgen voor een behaaglijk gevoel waarbij je het liefst elke week langskomt. Kortom een onderneming als geen ander met het hart op juiste plaats.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

John 2020-01-29

Onbekend

Goed voor elkaar !

Super klantvriendelijk , passie voor auto’s en gezellig .

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Patrick 2020-01-29

Oosten van het land

Aardige jongens, zouden zomaar je vrienden kunnen zijn

Kijk dit is nu het bedrijf waar je als klant blij van wordt. Alles helder uitgelegd, de tijd nemen voor een kop koffie, niet loslaten, de boel oplossen, een voorbeeld voor elk dealerbedrijf. En .. het zijn ook nog aardige jongens, met je vrienden vier je feestjes, ik ben benieuwd naar de Beach Party 😉

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Eric & Paula2020-01-29

Den Haag

Top zaak met de mooiste auto’s

Uitstekend geholpen met kennis van zaken. Hele leuke showroom met de prachtigste Landrovers. Ook de inruil van onze auto heel fijn afgehandeld. Aanrader, beter dan de traditionele dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Cor 2020-01-12

Dronten

Top

Zeer goed geholpen deskundig ,mooie auto gekocht voor een goede prijs , moet wel even onderhandelen maar je bent al verkocht als je binnenstap. Succes mannen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Piet Landa2020-01-06

Halsteren

Deskundig team waar je gerust een gebruikte auto kunt kopen

Goede informatie verkregen bij de aankoop en netjes afgeleverd. Altijd beschikbaar voor verdere informatie.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Roel de Haan2020-01-05

Warmenhuizen

Zeer warm, oprecht en welkom

Veel kennis aanwezig Mooie geselecteerde Landrovers Alle tijd en aandacht tijdens afname Fijne duidelijke snelle communicatie

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Robert-Jan2020-01-03

Waalre

Overcomplete auto's met dito aflevering!

Een compleet verhaal zoals je hoopt te krijgen maar dat nooit ontvangt. Zeer uitgebreide uitleg en service. Erg tevreden ondanks dat de opties van het voertuig nog wel een aantal weken kost om eigen in te worden! top

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jan nederpel2020-01-03

zwolle

Landrover mensen met gevoel voor de juiste dienstverening

doortastend en alert optreden van de heren. Harold begrijpt dienstverlening en laat daarin geen steken vallen. Geeft goed gevoel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Hans2020-01-02

Vinkeveen

By far het meest vriendelijke autobedrijf waar wij ooit geweest zijn! Vakkundig en stipt.

Via via kwamen wij terecht bij Harold en Casper. Het perfecte zakelijke duo. Tot in de puntjes op elkaar ingewerkt en zeer veel vakkennis. Wij waren snel om. Mooiste was dat de prijs het er geen eens toe deed. Gunning was voor ons een pre. Dat werd onderbouwd door het feit dat ze alles op voorraad hebben wat niemand anders in Nederland kan aanbieden. Ik ben vanaf nu jullie ambassadeur vol overtuiging. Op naar nog vele mooie jaren! Gr. Hans en Ellen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Ariën2020-01-02

Enschede

Super service, prachtige auto

Super service, prachtige auto

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Ferdinand2020-01-02

Rotterdam

Vriendelijk, professioneel, vol passie

Ik heb het contact als uitermate prettig ervaren!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Serhat Celik 2019-12-07

Amsterdam

Geweldige mensen!!!

Prachtige auto gekocht voor een leuke prijs. Perfect geholpen door de jongens en kom zeker weer terug.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

j2019-12-07

0udbeijerland

Goede service en deskundig

gewoon goed en vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

G. Smeets2019-11-28

Sittard

Absoluut Top, zeer prettig en professioneel

Warm onthaal, duidelijk en zakelijk email verkeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Carla 2019-10-15

Heesch

Prettig sfeer en goed geholpen

Je voelt je meteen thuis, mooi ingericht, goede uitleg en veel tijd voor je, met lekkere koffie. Veel (bijna) nieuwe landrovers. Goede service

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Goos2019-10-13

Laverman

Ik werd van de trein op Schiphol gehaald zodat ik met mijn nieuwe auto naar huis kon rijden

Ik werd van de trein op Schiphol gehaald zodat ik met mijn nieuwe auto naar huis kon rijden

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jeroen2019-10-12

Tilburg

Goed betrouwbaar

Goed en erg vriendelijk geholpen, deskundige uitleg, ook na verkoop.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Arnold2019-10-11

Aalsmeer

Geweldige gasten.. Top service !

Gezellige en relaxte sfeer, hier snappen ze het helemaal, geweldige service met oprecht advies.. zelfs de koffie is lekker ! Op zoek naar een Range Rover.. Outland 4 x 4 !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jan2019-10-11

Almelo

Gastvrij, betrokken en deskundig

Outland 4x4 is meer dan een naam. Het lukt de heren om je thuis te voelen, Land Rover te beleven en je het jongetje te voelen die een cadeau uit mag pakken waar ie al tijden naar uitkijkt. Harold en Casper doen dat op een plezierige manier. Niet opdringerig, geen loze beloftes en stipt in het nakomen van de afspraken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

9

Robert2019-10-11

Hengelo

SUPER!!

Van A tot Z Beleving

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

johannes2019-10-11

amsterdam

Servicegericht

Zeer servicegerichte en professionele jongens, die goed weten waarover ze het hebben. Naast een vriendelijk lach en een goed gesprek volgt een terzakekundig advies en full service oplossing.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Willem 2019-10-10

Amsterdam

Fantastisch!

Dit bedrijf snapt het. Alles tot in de puntjes verzorgt en niks is te gek. Denken mee, zijn oprecht geïnteresseerd in je als persoon en zorgen ervoor dat een auto kopen weer leuk wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Vincent & Olive2019-09-12

Aalsmeer

Super en prettige service

Super bediend Actief meegedacht Wij zijn tevreden klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Johan2019-09-12

Ooltgensplaat

Fantasctisch om bij dit bedrijf een auto te kopen

Zeer goed ontvangst, brede uitleg en snelle reactie's op de vragen.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Rob2019-09-12

Laren

Klantgerichte topservice

Aandacht voor de klant staat hier centraal. Meedenken met, inleven in de behoeften van de kant, snelle reactie, niets is te veel. Klantgerichte service heeft men hier uitgevonden. En dan ook nog mooie scherp geprijsde auto's in de showroom!!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Henry2019-09-10

Utrecht

Top gasten, mooi bedrijf

Mooi concept

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Gilbert Meurs2019-09-08

Bennekom

Geweldig!

Range Rover Sport gebracht voor de einde garantie check. Zelfs dat is een feestje. Vervangend vervoer top geregeld en de RR nadien volledig afleveringsklaar weer meegekregen. Chapeau Outland 4x4!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

10

John & Monique2019-08-22

Breda

Wat een geweldige service !

Al vanaf het eerste contact via internet werden wij snel, professioneel en vriendelijk te woord gestaan door onze contact persoon Harold. De auto die wij zochten had Outland 4x4 op voorraad staan. Afspraak voor proefrit en vervolgafspraak liep allemaal gesmeerd en was super verzorgd. Bij het ophalen van onze nieuwe auto werdt er een klein feestje gecreëerd en werd er uitvoerig tijd gemaakt voor het uitleggen van de legio gebruiks mogelijkheden. Dit bedrijf is een voorbeeld zoals het moet. Bedankt Harold en collega’s.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:

9

Leon Akkerman2019-07-23

Ommel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

anoniem2019-07-20

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Michel Schuring2019-07-19

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Kees Plat2019-07-18

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

anoniem2019-07-18

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Wim Boon2019-07-18

Ede

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

anoniem2019-07-04

Groningen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Bart Walraven2019-07-01

Bodegraven

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

daan meijer meijer2019-06-22

nieuw vennep

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Harry Noorlander2019-06-21

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Nicol Visser2019-05-20

Wolvega

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Fred Slot2019-04-19

Delft

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Gilbert Meurs2019-04-10

Bennekom

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Karin2019-04-09

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Lars Brunt2019-04-02

Woerden

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Monique op den Velde2019-03-29

Bergen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Jan van Schuppen2019-03-27

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Nils Clement2019-03-26

Aerdenhout

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

anoniem2019-03-14

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Georgette Schlick2019-03-13

Laren

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

mark van Erp2019-03-07

Geffen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Martin Van Leeuwen2019-03-04

Zoeterwoude

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Jacques Hazenberg2019-03-03

Boxtel

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Fam. De Bruyn2019-02-18

Strijen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Hans Lauret2019-02-18

Philippine

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Frans van Leeuwen2019-02-01

Oegstgeest

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Dirk van Rij2019-01-24

Apeldoorn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Freek2019-01-24

Venlo

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Vincent Vergunst2019-01-24

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Fred de Weerd2018-12-28

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Deon Van der Ploeg2018-12-28

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

E.P.W. Out2018-12-25

Huizen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Demko Tol Tol2018-12-24

Zwaag

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Henk Huisman2018-12-10

Limmen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Roy Stroobach2018-12-07

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Bobby Singh2018-12-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Sandra Broeders2018-12-07

Ledeacker

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Faruk Kinran2018-11-20

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Albert Schuitemaker2018-11-16

Utrecht

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Hanneke Claassen2018-10-16

Berkel-Enschot

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Rebecca Timmer2018-10-13

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Ahmet ali Ozturk2018-10-13

Oud-Beijerland

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

frans heuvel2018-10-09

Alphen aan den Rijn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

farzaneh Maleki2018-09-24

nieuw vennep

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Pepi Van Vugt2018-09-04

amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Peter de Koff2018-09-03

Noordwolde

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

M.F. Kinran2018-08-26

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Fons de Visscher2018-08-20

amsterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

9

Pim van Gerrevink2018-08-17

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Gijs & Wil Janmaat2018-08-16

Laren NH

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Bert van Opstal2018-08-16

Rotterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Jaap Messemaker2018-08-16

Rijnsburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Rene Franken2018-08-15

Enkhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

cees van Heukelen2018-08-10

Middelharnis

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Nadiya den Haan2018-07-16

Noordwijk

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Leonie Marchand2018-07-11

Harderwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Fred Slot2018-06-13

Delft

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

9

Ricardo van Amerongen2018-06-10

Almere

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Herbert Braun2018-06-09

Vught

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Peter Sanders2018-05-27

Schijndel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Ricardo van Amerongen2018-05-18

Almere

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

anoniem2018-05-18

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Michel Scheidt2018-05-04

Amerongen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Willem Vriend2018-05-02

Voorhout

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

René Stokvis2018-05-01

Blaricum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Joey Mahadewsing2018-04-30

Landsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Danielle Jansen2018-04-09

Middelharnis

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Erik Bruine de Bruin2018-04-08

Aalsmeer

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Mihri Sen2018-04-05

Rotterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Henk2018-04-05

Easterein

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Hans Ouwendijk2018-04-04

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Cees Rietbroek2018-04-04

Almere Hout

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Alice Soares2018-04-03

Zwanenburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Noel de Klerk2018-03-09

Amsterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Frans van Leeuwen2018-03-04

Oegstgeest

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

A Plomp2018-02-12

Noord Brabant

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

ALLE WESTERHOF2018-02-12

EMMEN

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Willem Kip2018-02-08

Almere

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Bert Mourik2018-02-06

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Huub Kapel2018-02-06

Lisse

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Rein Boon2018-02-06

Bergen aan zee

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Martijn2018-01-29

Bloemendaal

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Sem Delewi2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

David Rachman2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Arno Garssen2018-01-23

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Bianca Busscher2018-01-18

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Monique Verkaik2018-01-09

De kwakel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Sandra en Marco van Dreumel2018-01-09

Wijchen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Marcel Raedts2018-01-09

Emmen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

7

Jaap Pluim2018-01-09

Amsterdam

Voldoende, een redelijke ervaring

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

9

Jan Manten2018-01-08

Vreeland

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

bob van der plas2018-01-06

renkum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Albert Bouwman2018-01-06

Katwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Jan van Winkelen2017-12-18

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

Edwin Schop2017-12-18

Bergschenhoek

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

8

bj oostrom2017-12-15

vlissingen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

klaas vlot2017-12-13

Werkendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Jim den Dekker2017-12-13

Nootdorp

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Maurice Van den heuvel2017-12-12

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

anoniem2017-11-10

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Sandhya Martin2017-11-08

Noordwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Jan Man2017-10-28

Amstelveen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Laurens Tol2017-10-23

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Sander de Ridder2017-10-23

Vijfhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Dick Bruintjes2017-10-19

ZWARTSLUIS

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Frans Van den Hoogen2017-10-13

Ilpendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Claus van der Voort2017-10-08

s-Gravenzande

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Richard Bruens2017-10-07

Aerdenhout

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

M Zegik niet2017-10-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

anoniem2017-10-06

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Karel Gaarenstroom2017-09-25

Middelburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Raymond Gregoire2017-09-23

\'s-Gravenzande.

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Faralda Uljee2017-09-20

Leiden

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

arend blok2017-09-05

amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Armin Troost Troost2017-09-04

Klaaswaal

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

JP Scheurleer2017-08-31

Middelharnis

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Evert van Hoff2017-08-31

Uden

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

Duuk Esmann2017-08-31

Zeist

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Jules Verlaan2017-08-31

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Jeroen van de Mortel2017-08-31

Ospel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

kees Huinink2017-08-31

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Ron Vos2017-08-20

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

Ruben van Rhee2017-08-15

Arnhem

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

G. Bender2017-08-13

Bilthoven

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Eelco Hoekstra2017-08-13

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:

10

Sander Thijs2017-08-13

Roosendaal

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Ivonne Liebregts-Hellwig2017-08-12

ALMERE

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Kimberly Van de Hoef2017-08-12

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Stanley2020-10-01

Amsterdam

Wat een uitstekende service!

Wat een top service. Ik heb dit zelf nog nooit meegemaakt bij een autobedrijf en zou het daarom ook echt iedereen aanraden. Heb ervaring met Outland met een auto kopen en de service die ze mij boden bij een schade.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

7

Harry Deen2020-10-01

Amstelveen

Wordt echt aandacht gegeven aan de koper

Positieve ervaring door de klant echte aandacht te geven, waardoor hij de extra aandacht fijn vind

Ja ik beveel dit aan

Service:7

Prijs/Kwaliteit:5

Deskundigheid:7

10

Jeroen2020-08-18

Den Haag

Buitengewoon professioneel en plezierig

De kennismaking met Outland4x4 hebben we als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, open in de communicatie en bovenal aandacht voor de klant. Vele dealers zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze werkwijze. De auto's die Outland heeft staan, zijn gewoon goed. Mooie uitvoeringen met een compleet en verzorgd opleverings-pakket.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Jimmy Hereijgers2020-08-07

Achtmaal

Zeer tevreden

zeer tevreden,blij dat ik hem bij jullie gekocht heb

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Michiel de Geus2020-07-13

Bergen

Kundig, eerlijk, betrouwbaar en super klant gericht

Range rover hier gekocht en zeer tevreden. Denken met je mee (inzake hond accessoires) en regel alles tot in de puntjes. Verder alles tot in de puntjes geregeld. Ben zeer tevreden klant!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bas2020-07-13

Abcoude

Unieke service met oog voor detail !

Ik denk dat er niet veel autobedrijven in Nederland te vinden zijn die het vak zo goed in de vingers hebben als Outland. Vanaf de 1e kennismaking tot de after service is alles tip top in orde. Complimenten aan het gehele team !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Ronald2020-06-09

Goirle

Een bedrijf dat met enthousiasme en professionaliteit de klant centraal stelt.

De persoonlijke en deskundige benadering van Harold en Casper en het uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met de aanwezige Land Rovers, geven je een vertrouwd en aangenaam gevoel!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jeroen venema2020-05-18

Amsterdam

Professioneel bedrijf met passie voor Land Rovers

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

10

Jacques2020-04-08

Eindhoven

Echt klantgericht in al zijn facetten

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Annemiek2020-03-11

Exloo

Snelle prettige correcte bereidwillige samenwerking

Dankzij deze prettige ervaring zullen wij voortaan eerst bij Outland 4x4 kijken voor een andere Land Rover i.p.v. bij Van Mossel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Michael2020-03-06

IJsselstein

De absolute TOP in Nederland. Zo wil je geholpen worden!

Wat een prachtig bedrijf is Outland 4X4. De perfecte combinatie van inkoop van de beste en meest complete Range Rovers door Casper, gevolgd door de oprechte interesse en aandacht van Harold in de klanten. Zij begrijpen wat klanten van bijzondere auto's willen en zorgen samen voor een unieke klantervaring. De absolute TOP in Nederland! Wij kochten hier inmiddels RR 2 en 3 en hopen dat er nog vele zullen volgen. Het kijken naar de nieuwe auto's, even gezellig een koffietje doen, kleine service-bezoeken . . . . Outland voelt iedere keer als thuiskomen bij vrienden. Dit is hoe auto's kopen een feestje wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

L. vd Stelt2020-03-05

Werkendam

Zeer klantvriendelijk

Geweldig enthousiast een prachtige auto aan ons verkocht met een super uitleg en alle tijd ervoor genomen om alles duidelijk uit te leggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jaap2020-03-05

Blaricum

Prettig en vertrouwd en zeer welkom

zeer goed ontvangst, snelle service, mee denkend. Gewoon een goed bedrijf, waar de twee eigenaren aanwezig zijn en hun klanten ontvangen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

John 2020-01-29

Onbekend

Goed voor elkaar !

Super klantvriendelijk , passie voor auto’s en gezellig .

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Eric & Paula2020-01-29

Den Haag

Top zaak met de mooiste auto’s

Uitstekend geholpen met kennis van zaken. Hele leuke showroom met de prachtigste Landrovers. Ook de inruil van onze auto heel fijn afgehandeld. Aanrader, beter dan de traditionele dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Piet Landa2020-01-06

Halsteren

Deskundig team waar je gerust een gebruikte auto kunt kopen

Goede informatie verkregen bij de aankoop en netjes afgeleverd. Altijd beschikbaar voor verdere informatie.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Robert-Jan2020-01-03

Waalre

Overcomplete auto's met dito aflevering!

Een compleet verhaal zoals je hoopt te krijgen maar dat nooit ontvangt. Zeer uitgebreide uitleg en service. Erg tevreden ondanks dat de opties van het voertuig nog wel een aantal weken kost om eigen in te worden! top

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Hans2020-01-02

Vinkeveen

By far het meest vriendelijke autobedrijf waar wij ooit geweest zijn! Vakkundig en stipt.

Via via kwamen wij terecht bij Harold en Casper. Het perfecte zakelijke duo. Tot in de puntjes op elkaar ingewerkt en zeer veel vakkennis. Wij waren snel om. Mooiste was dat de prijs het er geen eens toe deed. Gunning was voor ons een pre. Dat werd onderbouwd door het feit dat ze alles op voorraad hebben wat niemand anders in Nederland kan aanbieden. Ik ben vanaf nu jullie ambassadeur vol overtuiging. Op naar nog vele mooie jaren! Gr. Hans en Ellen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

9

Ferdinand2020-01-02

Rotterdam

Vriendelijk, professioneel, vol passie

Ik heb het contact als uitermate prettig ervaren!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

j2019-12-07

0udbeijerland

Goede service en deskundig

gewoon goed en vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Carla 2019-10-15

Heesch

Prettig sfeer en goed geholpen

Je voelt je meteen thuis, mooi ingericht, goede uitleg en veel tijd voor je, met lekkere koffie. Veel (bijna) nieuwe landrovers. Goede service

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jeroen2019-10-12

Tilburg

Goed betrouwbaar

Goed en erg vriendelijk geholpen, deskundige uitleg, ook na verkoop.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jan2019-10-11

Almelo

Gastvrij, betrokken en deskundig

Outland 4x4 is meer dan een naam. Het lukt de heren om je thuis te voelen, Land Rover te beleven en je het jongetje te voelen die een cadeau uit mag pakken waar ie al tijden naar uitkijkt. Harold en Casper doen dat op een plezierige manier. Niet opdringerig, geen loze beloftes en stipt in het nakomen van de afspraken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

10

johannes2019-10-11

amsterdam

Servicegericht

Zeer servicegerichte en professionele jongens, die goed weten waarover ze het hebben. Naast een vriendelijk lach en een goed gesprek volgt een terzakekundig advies en full service oplossing.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Vincent & Olive2019-09-12

Aalsmeer

Super en prettige service

Super bediend Actief meegedacht Wij zijn tevreden klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Rob2019-09-12

Laren

Klantgerichte topservice

Aandacht voor de klant staat hier centraal. Meedenken met, inleven in de behoeften van de kant, snelle reactie, niets is te veel. Klantgerichte service heeft men hier uitgevonden. En dan ook nog mooie scherp geprijsde auto's in de showroom!!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Gilbert Meurs2019-09-08

Bennekom

Geweldig!

Range Rover Sport gebracht voor de einde garantie check. Zelfs dat is een feestje. Vervangend vervoer top geregeld en de RR nadien volledig afleveringsklaar weer meegekregen. Chapeau Outland 4x4!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

9

Leon Akkerman2019-07-23

Ommel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Michel Schuring2019-07-19

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

anoniem2019-07-18

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

anoniem2019-07-04

Groningen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

daan meijer meijer2019-06-22

nieuw vennep

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Nicol Visser2019-05-20

Wolvega

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Gilbert Meurs2019-04-10

Bennekom

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Lars Brunt2019-04-02

Woerden

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

10

Jan van Schuppen2019-03-27

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

anoniem2019-03-14

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

mark van Erp2019-03-07

Geffen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Jacques Hazenberg2019-03-03

Boxtel

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Hans Lauret2019-02-18

Philippine

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Dirk van Rij2019-01-24

Apeldoorn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Vincent Vergunst2019-01-24

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Deon Van der Ploeg2018-12-28

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Demko Tol Tol2018-12-24

Zwaag

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Roy Stroobach2018-12-07

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Sandra Broeders2018-12-07

Ledeacker

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Albert Schuitemaker2018-11-16

Utrecht

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Rebecca Timmer2018-10-13

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

frans heuvel2018-10-09

Alphen aan den Rijn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Pepi Van Vugt2018-09-04

amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

M.F. Kinran2018-08-26

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Pim van Gerrevink2018-08-17

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Bert van Opstal2018-08-16

Rotterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Rene Franken2018-08-15

Enkhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Nadiya den Haan2018-07-16

Noordwijk

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Fred Slot2018-06-13

Delft

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

9

Herbert Braun2018-06-09

Vught

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Ricardo van Amerongen2018-05-18

Almere

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Michel Scheidt2018-05-04

Amerongen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

René Stokvis2018-05-01

Blaricum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Danielle Jansen2018-04-09

Middelharnis

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Mihri Sen2018-04-05

Rotterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

8

Hans Ouwendijk2018-04-04

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Alice Soares2018-04-03

Zwanenburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Frans van Leeuwen2018-03-04

Oegstgeest

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

ALLE WESTERHOF2018-02-12

EMMEN

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Bert Mourik2018-02-06

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Rein Boon2018-02-06

Bergen aan zee

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Sem Delewi2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Arno Garssen2018-01-23

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

Monique Verkaik2018-01-09

De kwakel

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

8

Marcel Raedts2018-01-09

Emmen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Jan Manten2018-01-08

Vreeland

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Albert Bouwman2018-01-06

Katwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

8

Edwin Schop2017-12-18

Bergschenhoek

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:

9

klaas vlot2017-12-13

Werkendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Maurice Van den heuvel2017-12-12

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Sandhya Martin2017-11-08

Noordwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

10

Laurens Tol2017-10-23

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Dick Bruintjes2017-10-19

ZWARTSLUIS

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Claus van der Voort2017-10-08

s-Gravenzande

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

M Zegik niet2017-10-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

10

Karel Gaarenstroom2017-09-25

Middelburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Faralda Uljee2017-09-20

Leiden

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

9

Armin Troost Troost2017-09-04

Klaaswaal

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

Evert van Hoff2017-08-31

Uden

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Jules Verlaan2017-08-31

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:

9

kees Huinink2017-08-31

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

8

Ruben van Rhee2017-08-15

Arnhem

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:

9

Eelco Hoekstra2017-08-13

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:

10

Ivonne Liebregts-Hellwig2017-08-12

ALMERE

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid: