Reviews

Als je bij ons binnenkomt, kom je toch een beetje thuis.

En dat wordt gewaardeerd.

10

Bas2020-07-13

Middenbeemster

Een warm bad met zeer veel kennis en ervaring

Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep bij Outland merkte ik oprechte interesse, men heeft zeer veel kennis van Range Rovers en alle specifieke kenmerken, voor- en evt. nadelen per type. Je krijgt eerlijk advies en er is geen sprake van pusherig gedrag om te scoren! Voor de transactie worden alle papieren transparant op tafel gelegd waardoor je ook met inruil/korting weet waar je aan toe bent. De combinatie met het mooie stoere interieur en de lekkere krentenbollen maken de Outland ervaring compleet!

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

Michiel de Geus2020-07-13

Bergen

Kundig, eerlijk, betrouwbaar en super klant gericht

Range rover hier gekocht en zeer tevreden. Denken met je mee (inzake hond accessoires) en regel alles tot in de puntjes. Verder alles tot in de puntjes geregeld. Ben zeer tevreden klant!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Remmert2020-07-13

Gravenzandr

Top

Super bedrijf

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bas2020-07-13

Abcoude

Unieke service met oog voor detail !

Ik denk dat er niet veel autobedrijven in Nederland te vinden zijn die het vak zo goed in de vingers hebben als Outland. Vanaf de 1e kennismaking tot de after service is alles tip top in orde. Complimenten aan het gehele team !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

harold2020-07-13

zoetermeer

Gewoon een eerlijk superbedrijf

Zeer goed geholpen en een prachtige Range Rover gekocht, hier blijf ik zeker klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Ronald2020-06-09

Goirle

Een bedrijf dat met enthousiasme en professionaliteit de klant centraal stelt.

De persoonlijke en deskundige benadering van Harold en Casper en het uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met de aanwezige Land Rovers, geven je een vertrouwd en aangenaam gevoel!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Paul2020-05-29

Hoorn

Uitstek

Vanaf aankoop tot en met oplevering van de auto in 1 woord perfecte service. Altijd bereikbaar voor vragen en/of advies, zeer gedreven en zeer deskundig. Alle medewerkers hebben hart voor de zaak en dat stralen ze allemaal uit. Indrukwekkend.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jeroen venema2020-05-18

Amsterdam

Professioneel bedrijf met passie voor Land Rovers

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

Martien2020-04-29

Eindhoven

Alles klopt!!

Een zeer bevlogen vakman met kennis en uiterst klant vriendelijk.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Jacques2020-04-08

Eindhoven

Echt klantgericht in al zijn facetten

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Johan2020-04-07

Westerland

Geweldige sfeer en top service.

We kwamen even kijken wat ze allemaal hadden staan. Nou dat was een aangename verassing met veel mooie bolides en voor elk wat wils. Proefgereden met verschillende modellen en uiteindelijk een mooie Disco 5 gekocht met 4600 km op de teller. Top wagen en vanuit de oude Disco 4 een grote verbetering ervaren. Al met al een aangename deal gemaakt en zeer tevreden over het bedrijf en medewerkers. Top jongens.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Annemiek2020-03-11

Exloo

Snelle prettige correcte bereidwillige samenwerking

Dankzij deze prettige ervaring zullen wij voortaan eerst bij Outland 4x4 kijken voor een andere Land Rover i.p.v. bij Van Mossel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Jeroen2020-03-09

Van der boom

Top

Perfect

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Michael2020-03-06

IJsselstein

De absolute TOP in Nederland. Zo wil je geholpen worden!

Wat een prachtig bedrijf is Outland 4X4. De perfecte combinatie van inkoop van de beste en meest complete Range Rovers door Casper, gevolgd door de oprechte interesse en aandacht van Harold in de klanten. Zij begrijpen wat klanten van bijzondere auto's willen en zorgen samen voor een unieke klantervaring. De absolute TOP in Nederland! Wij kochten hier inmiddels RR 2 en 3 en hopen dat er nog vele zullen volgen. Het kijken naar de nieuwe auto's, even gezellig een koffietje doen, kleine service-bezoeken . . . . Outland voelt iedere keer als thuiskomen bij vrienden. Dit is hoe auto's kopen een feestje wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Peter van Dijk2020-03-06

Emmen

Wat een geweldig mooi en fijn bedrijf

De service en de aflevering heb ik na veel aangekochte autos nog nooit zo goed meegemaakt! Geweldig.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

L. vd Stelt2020-03-05

Werkendam

Zeer klantvriendelijk

Geweldig enthousiast een prachtige auto aan ons verkocht met een super uitleg en alle tijd ervoor genomen om alles duidelijk uit te leggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Anthony2020-03-05

Amsterdam

Beste auto koop ervaring ooit.

De aankoop van mijn RR is opmerkelijk plezierig en correct verlopen en wel vanaf het eerste contact. Niet eerder heb ik zo’n goede ervaring gehad bij het kopen van een auto. Daarnaast alleen de best uitgevoerde auto’s in een onberispelijke staat worden aangeboden. Outland4x4 is een absolute aanrader.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jaap2020-03-05

Blaricum

Prettig en vertrouwd en zeer welkom

zeer goed ontvangst, snelle service, mee denkend. Gewoon een goed bedrijf, waar de twee eigenaren aanwezig zijn en hun klanten ontvangen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Martin Karsten2020-02-03

AMSTERDAM

Ongeëvenaarde service, heldere manier van zaken doen en warmte!

Outland 4x4 is duidelijk een uniek bedrijf in de sector waarbij de scherpte zorgt voor ongelooflijk mooie kansen, de service zorgt voor een buitengewoon comfortabele en plezierige behandeling, de showroom en alle details zorgen voor een professionele en luxe uitstraling en dan vooral de vriendelijkheid en warmte zorgen voor een behaaglijk gevoel waarbij je het liefst elke week langskomt. Kortom een onderneming als geen ander met het hart op juiste plaats.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

John 2020-01-29

Onbekend

Goed voor elkaar !

Super klantvriendelijk , passie voor auto’s en gezellig .

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Patrick 2020-01-29

Oosten van het land

Aardige jongens, zouden zomaar je vrienden kunnen zijn

Kijk dit is nu het bedrijf waar je als klant blij van wordt. Alles helder uitgelegd, de tijd nemen voor een kop koffie, niet loslaten, de boel oplossen, een voorbeeld voor elk dealerbedrijf. En .. het zijn ook nog aardige jongens, met je vrienden vier je feestjes, ik ben benieuwd naar de Beach Party 😉

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Eric & Paula2020-01-29

Den Haag

Top zaak met de mooiste auto’s

Uitstekend geholpen met kennis van zaken. Hele leuke showroom met de prachtigste Landrovers. Ook de inruil van onze auto heel fijn afgehandeld. Aanrader, beter dan de traditionele dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Cor 2020-01-12

Dronten

Top

Zeer goed geholpen deskundig ,mooie auto gekocht voor een goede prijs , moet wel even onderhandelen maar je bent al verkocht als je binnenstap. Succes mannen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Piet Landa2020-01-06

Halsteren

Deskundig team waar je gerust een gebruikte auto kunt kopen

Goede informatie verkregen bij de aankoop en netjes afgeleverd. Altijd beschikbaar voor verdere informatie.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Roel de Haan2020-01-05

Warmenhuizen

Zeer warm, oprecht en welkom

Veel kennis aanwezig Mooie geselecteerde Landrovers Alle tijd en aandacht tijdens afname Fijne duidelijke snelle communicatie

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Robert-Jan2020-01-03

Waalre

Overcomplete auto's met dito aflevering!

Een compleet verhaal zoals je hoopt te krijgen maar dat nooit ontvangt. Zeer uitgebreide uitleg en service. Erg tevreden ondanks dat de opties van het voertuig nog wel een aantal weken kost om eigen in te worden! top

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jan nederpel2020-01-03

zwolle

Landrover mensen met gevoel voor de juiste dienstverening

doortastend en alert optreden van de heren. Harold begrijpt dienstverlening en laat daarin geen steken vallen. Geeft goed gevoel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Hans2020-01-02

Vinkeveen

By far het meest vriendelijke autobedrijf waar wij ooit geweest zijn! Vakkundig en stipt.

Via via kwamen wij terecht bij Harold en Casper. Het perfecte zakelijke duo. Tot in de puntjes op elkaar ingewerkt en zeer veel vakkennis. Wij waren snel om. Mooiste was dat de prijs het er geen eens toe deed. Gunning was voor ons een pre. Dat werd onderbouwd door het feit dat ze alles op voorraad hebben wat niemand anders in Nederland kan aanbieden. Ik ben vanaf nu jullie ambassadeur vol overtuiging. Op naar nog vele mooie jaren! Gr. Hans en Ellen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Ariën2020-01-02

Enschede

Super service, prachtige auto

Super service, prachtige auto

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Ferdinand2020-01-02

Rotterdam

Vriendelijk, professioneel, vol passie

Ik heb het contact als uitermate prettig ervaren!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Serhat Celik 2019-12-07

Amsterdam

Geweldige mensen!!!

Prachtige auto gekocht voor een leuke prijs. Perfect geholpen door de jongens en kom zeker weer terug.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

j2019-12-07

0udbeijerland

Goede service en deskundig

gewoon goed en vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

G. Smeets2019-11-28

Sittard

Absoluut Top, zeer prettig en professioneel

Warm onthaal, duidelijk en zakelijk email verkeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Carla 2019-10-15

Heesch

Prettig sfeer en goed geholpen

Je voelt je meteen thuis, mooi ingericht, goede uitleg en veel tijd voor je, met lekkere koffie. Veel (bijna) nieuwe landrovers. Goede service

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Goos2019-10-13

Laverman

Ik werd van de trein op Schiphol gehaald zodat ik met mijn nieuwe auto naar huis kon rijden

Ik werd van de trein op Schiphol gehaald zodat ik met mijn nieuwe auto naar huis kon rijden

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jeroen2019-10-12

Tilburg

Goed betrouwbaar

Goed en erg vriendelijk geholpen, deskundige uitleg, ook na verkoop.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Arnold2019-10-11

Aalsmeer

Geweldige gasten.. Top service !

Gezellige en relaxte sfeer, hier snappen ze het helemaal, geweldige service met oprecht advies.. zelfs de koffie is lekker ! Op zoek naar een Range Rover.. Outland 4 x 4 !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jan2019-10-11

Almelo

Gastvrij, betrokken en deskundig

Outland 4x4 is meer dan een naam. Het lukt de heren om je thuis te voelen, Land Rover te beleven en je het jongetje te voelen die een cadeau uit mag pakken waar ie al tijden naar uitkijkt. Harold en Casper doen dat op een plezierige manier. Niet opdringerig, geen loze beloftes en stipt in het nakomen van de afspraken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

9

Robert2019-10-11

Hengelo

SUPER!!

Van A tot Z Beleving

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

johannes2019-10-11

amsterdam

Servicegericht

Zeer servicegerichte en professionele jongens, die goed weten waarover ze het hebben. Naast een vriendelijk lach en een goed gesprek volgt een terzakekundig advies en full service oplossing.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Willem 2019-10-10

Amsterdam

Fantastisch!

Dit bedrijf snapt het. Alles tot in de puntjes verzorgt en niks is te gek. Denken mee, zijn oprecht geïnteresseerd in je als persoon en zorgen ervoor dat een auto kopen weer leuk wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Vincent & Olive2019-09-12

Aalsmeer

Super en prettige service

Super bediend Actief meegedacht Wij zijn tevreden klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Johan2019-09-12

Ooltgensplaat

Fantasctisch om bij dit bedrijf een auto te kopen

Zeer goed ontvangst, brede uitleg en snelle reactie's op de vragen.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Rob2019-09-12

Laren

Klantgerichte topservice

Aandacht voor de klant staat hier centraal. Meedenken met, inleven in de behoeften van de kant, snelle reactie, niets is te veel. Klantgerichte service heeft men hier uitgevonden. En dan ook nog mooie scherp geprijsde auto's in de showroom!!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Henry2019-09-10

Utrecht

Top gasten, mooi bedrijf

Mooi concept

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Gilbert Meurs2019-09-08

Bennekom

Geweldig!

Range Rover Sport gebracht voor de einde garantie check. Zelfs dat is een feestje. Vervangend vervoer top geregeld en de RR nadien volledig afleveringsklaar weer meegekregen. Chapeau Outland 4x4!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

10

John & Monique2019-08-22

Breda

Wat een geweldige service !

Al vanaf het eerste contact via internet werden wij snel, professioneel en vriendelijk te woord gestaan door onze contact persoon Harold. De auto die wij zochten had Outland 4x4 op voorraad staan. Afspraak voor proefrit en vervolgafspraak liep allemaal gesmeerd en was super verzorgd. Bij het ophalen van onze nieuwe auto werdt er een klein feestje gecreëerd en werd er uitvoerig tijd gemaakt voor het uitleggen van de legio gebruiks mogelijkheden. Dit bedrijf is een voorbeeld zoals het moet. Bedankt Harold en collega’s.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:

9

Leon Akkerman2019-07-23

Ommel

Goede service, goed behandeld

Fantastische service, goede, snelle en heldere communicatie.
Prettig contact met Harold en een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

anoniem2019-07-20

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Michel Schuring2019-07-19

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Kees Plat2019-07-18

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal geweldig! Super blij met de aankoop. Outland geeft mij een vertrouwd gevoel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

anoniem2019-07-18

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Wim Boon2019-07-18

Ede

Perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf komen afspraken na beloven wat ze zeggen, kennis van zaken niet alleen verkopen doch ook de uitleg en de kwalificaties van het aan te kopen voertuig wordt prima belicht

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

anoniem2019-07-04

Groningen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

Bart Walraven2019-07-01

Bodegraven

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

daan meijer meijer2019-06-22

nieuw vennep

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Harry Noorlander2019-06-21

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige zaak, leuk, aardig, vriendschappelijk en geeft direct vertrouwen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Nicol Visser2019-05-20

Wolvega

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Leuke mensen met een supergoede aanpak. Pakken alles direct op en gaan meteen serieus bezig. Ze nemen de tijd voor je en je voelt je ook welkom als klant. Het kopen van onze auto was hier oprecht een feestje!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Fred Slot2019-04-19

Delft

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:8

10

Gilbert Meurs2019-04-10

Bennekom

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Karin2019-04-09

Perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend aardige gasten, direct een goed en vertrouwd gevoel bij binnenkomst, door persoonlijke benadering.
Fantastisch mooie Range Rover Evoque gekocht, met verfijnde details en veel opties.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Lars Brunt2019-04-02

Woerden

Goede service, goed behandeld

Ontzettend klantvriendelijk, persoonlijk contact en oprechte interesse, niet alleen in de deal rondmaken. Heel prettig en zeker aan te raden.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

Monique op den Velde2019-03-29

Bergen

Perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar positief!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jan van Schuppen2019-03-27

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief! Mooi berdrijf met aardige en meedenkende verkoper. Mooi assortiment met jonge occasions, in de hogere prijsklasse.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Nils Clement2019-03-26

Aerdenhout

Perfect, zeker aan te bevelen

Van de eerste kennismaking tot de aflevering en de na service, ronduit geweldig geregeld door de heren. Niks is teveel en ze denken met alles mee, van de uitleg tot de afterservice. Hier kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

anoniem2019-03-14

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundig, vriendelijk en gastvrij. One big happy family.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Georgette Schlick2019-03-13

Laren

Perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Outland 4x4/Harold de Vries is in 1 woord uitmuntend.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

mark van Erp2019-03-07

Geffen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Martin Van Leeuwen2019-03-04

Zoeterwoude

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Jacques Hazenberg2019-03-03

Boxtel

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Fam. De Bruyn2019-02-18

Strijen

Perfect, zeker aan te bevelen

Wat een schitterend bedrijf, super service en zo vriendelijk personeel. Mannen ga zo door jullie mogen trots zijn wat jullie tot nu toe bereikt hebben. Klasse ! Komen heel graag bij jullie terug.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Hans Lauret2019-02-18

Philippine

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Frans van Leeuwen2019-02-01

Oegstgeest

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Dirk van Rij2019-01-24

Apeldoorn

Perfect, zeker aan te bevelen

Top service en erg vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Freek2019-01-24

Venlo

Perfect, zeker aan te bevelen

Via internet autoverkoop website in contact gekomen. Snelle reactie op e-mail contact.
Binnen enkele dagen de deal gesloten.
Top service!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Vincent Vergunst2019-01-24

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Top bedrijf kan het iedereen aanbevelen.
Mooie auto's op voorraad en mensen met kennis die alle tijd voor je nemen.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Fred de Weerd2018-12-28

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Prettig, klantvriendelijk persoonlijk contact!! Daarbij altijd snel reactie op vragen en info. TOP! Een dikke 9 overall.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Deon Van der Ploeg2018-12-28

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

E.P.W. Out2018-12-25

Huizen

Goede service, goed behandeld

Onverwachts zonder afspraak naar Outland. Direct bij het binnenkomen zeer vriendelijk ook voor Dito ( (onze Bul )
Voelde ons dan ook op ons gemak.
Dito, Carla, en Ed Out

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Demko Tol Tol2018-12-24

Zwaag

Perfect, zeker aan te bevelen

4x4 Outland ontdekt via internet en zo kwamen wij daar op bezoek om in de showroom te kijken naar een Range rover. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan. We hebben binnen 1 week de knoop door gehakt en er staat nu een range rover op het pad:-)

Tijdens de verkoop van de auto is alles super snel verlopen, top! goede service!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Henk Huisman2018-12-10

Limmen

Goede service, goed behandeld

Gewoon Top!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Roy Stroobach2018-12-07

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Bobby Singh2018-12-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Sandra Broeders2018-12-07

Ledeacker

Perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaar en een gezellige boel, geen stijve bedoeling zoals in de meeste zaken!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Faruk Kinran2018-11-20

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Albert Schuitemaker2018-11-16

Utrecht

Goede service, goed behandeld

Uitstekende service, snel en accuraat.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9

Hanneke Claassen2018-10-16

Berkel-Enschot

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Rebecca Timmer2018-10-13

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ongelooflijk goede service! :-) Fantastische ontvangst, en geweldige energie van Harold. Echt super leuk om hier je nieuwe Range Rover te mogen kopen. Zeker een aanrader. Komen met plezier nog eens terug in jullie mooie showroom.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Ahmet ali Ozturk2018-10-13

Oud-Beijerland

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer te vreden klant vriendelijk duidelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

frans heuvel2018-10-09

Alphen aan den Rijn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

farzaneh Maleki2018-09-24

nieuw vennep

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:8

10

Pepi Van Vugt2018-09-04

amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Wat een leuk autobedrijf is dit! Outland doet vanuit een supermooie showroom alléén de verkoop van de prachtige Range Rovers..... Er is helemaal geen werkplaats!!
Dat is natuurlijk meteen iets dat wat vragen oproept. Hoedan met garantie en hoedan met onderhoud?
Nou stellen Harold en Casper je hierin zeker meteen al gerust maar ze maken het ook echt meer dan waar!!!
De auto wordt thuis opgehaald, je krijgt een super leenauto, en op afspraak wordt je auto netjes weer teruggebracht! Wat n goede service, heerlijk!
Een paar instellingen en kleine mankementjes werden prima opgelost door de werkplaats in Heemskerk.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Peter de Koff2018-09-03

Noordwolde

Perfect, zeker aan te bevelen

In de loop der jaren hebben we diverse nieuwe auto's aangeschaft, dit was de eerste keer dat het ook echt een feest was. Van de hartelijke ontvangst tot en met de ingebruikneming van onze prachtige Discovery kunnen we niet anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. Harold was bij het ophalen van de auto zelfs zo attent om een aantal leuke surprises in de achterbak klaar te leggen voor onze hond, die daar erg verguld mee was. Kortom, niets dan lof en een volgende keer weer naar Aalsmeer!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

M.F. Kinran2018-08-26

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate positief, persoonlijke intermenselijke benadering, openhartig, deskundig en servicegericht! Harold en Cas zijn heren van hun woord en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes toe is geregeld. Ook in de aftersales blijven zij nauw betrokken en moet het kloppen. Kortom top bedrijf dat ik een ieder kan aanbevelen.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Fons de Visscher2018-08-20

amsterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

Pim van Gerrevink2018-08-17

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Gijs & Wil Janmaat2018-08-16

Laren NH

Perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate klantvriendelijk, en attent, wordt van harte welkom geheten in een prachtige stijlvolle schowroom geeft deskundig advies,staalt vetrouwen uit d.m.v. goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Bert van Opstal2018-08-16

Rotterdam

Goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment heb je het gevoel dat je thuis bent gekomen. Vriendelijke ontvangst, er hangt een ongedwongen sfeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Jaap Messemaker2018-08-16

Rijnsburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Keurig nette showroom met goed uitstraling en prettige toenadering t.a.v keuze en mogelijkheden

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Rene Franken2018-08-15

Enkhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

Je voelt je zeer zeker thuis en goed bij Harold Casper en Raymond ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto en de nazorg ervan. De showroom is schitterend evenals de auto's die er staan. En ook heb ik er nieuwe vrienden bij Harold Casper en Raymond.
Rene Linda Finn en Figo Franken

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

cees van Heukelen2018-08-10

Middelharnis

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Nadiya den Haan2018-07-16

Noordwijk

Perfect, zeker aan te bevelen

Een mooie dynamiek bedrijf, met het oog op kleine details.
We zijn heel goed geholpen en prachtige Land Rover Evoque gekocht, en zullen zeker graag weer terug komen!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Leonie Marchand2018-07-11

Harderwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Fred Slot2018-06-13

Delft

Goede service, goed behandeld

Echt goed en leuk.
Voelde me direct thuis bij jullie.
Hoop dat dat zo blijft.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

Ricardo van Amerongen2018-06-10

Almere

Goede service, goed behandeld

Zeer goed bedrijf dat klantgericht en klantvriendelijk opereert. Outland heeft een zeer mooi aanbod aan RR tegen een scherpe prijs. Ook als je naar iets specifieks op zoek bent kun je een zoekopdracht bij hen neerleggen. Je wordt deskundig en leuk geholpen zonder de arrogantie die je nog wel eens bij dealer bedrijven tegenkomt. Als je naast een mooi product ook een goed gevoel wilt overhouden aan je inkoop dan is Outland cq Casper en Harold een aanrader!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Herbert Braun2018-06-09

Vught

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:n.v.t.

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Peter Sanders2018-05-27

Schijndel

Goede service, goed behandeld

Ik heb voor het eerst een auto gekocht bij Outland 4 x 4 en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring helemaal geweldig is.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Ricardo van Amerongen2018-05-18

Almere

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

anoniem2018-05-18

Perfect, zeker aan te bevelen

Na stroef contact met meerdere land rover dealers op aanraden bij Outland 4x4 langs gegaan waar ik warm ontvangen ben door Harold. Vanaf het moment van ontvangst wist ik al dat dit DE plek was om mijn range rover aan te schaffen. Binnen een week was de koop rond en binnen twee weken is de auto netjes op kenteken afgeleverd. Het is een hele geruststelling om te weten dat er toch nog autobedrijven bestaan waar het allemaal om persoonlijke aandacht en kwaliteit draait.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Michel Scheidt2018-05-04

Amerongen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Willem Vriend2018-05-02

Voorhout

Perfect, zeker aan te bevelen

3 Michelin-sterren voor dit mooie autobedrijf.

Deze mannen hebben klanttevredenheid tot kunst verheven, klasse !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

René Stokvis2018-05-01

Blaricum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Joey Mahadewsing2018-04-30

Landsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service, super vriendelijk en de showroom heeft echt een professionele en unieke uitstraling!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Danielle Jansen2018-04-09

Middelharnis

Goede service, goed behandeld

Ontzettend goed! Zowel Harold als Casper hebben we als bijzonder prettig ervaren bij de aankoop van een Epoque. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met het feestje van de levering, chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Erik Bruine de Bruin2018-04-08

Aalsmeer

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Mihri Sen2018-04-05

Rotterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle terugkoppeling, eindeloze services en doelgericht te werk, kortom Topkwaliteit!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Henk2018-04-05

Easterein

Goede service, goed behandeld

Heel fijn om te zien hoe Harold en Casper hun onderneming leiden. Ze vertrouwen in de kwaliteit van hun product en weten dat ook over te brengen op mij als klant. Steekwoorden zijn aandacht, gevoel voor detail en service in een huiskamerachtige sfeer, besef dat het geen broodje kaas is dat je komt kopen, eerlijke communicatie. Ga zo door!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Hans Ouwendijk2018-04-04

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Efficient, deskundig en klaar om mee te denken over oplossingen

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

Cees Rietbroek2018-04-04

Almere Hout

Goede service, goed behandeld

bijzonder vriendelijke en gastvrije ontvangst, wagenpark maakt indruk.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Alice Soares2018-04-03

Zwanenburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend! Aardige mensen. Hele mooie showroom. Perfecte service.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Noel de Klerk2018-03-09

Amsterdam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Frans van Leeuwen2018-03-04

Oegstgeest

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

A Plomp2018-02-12

Noord Brabant

Goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9

ALLE WESTERHOF2018-02-12

EMMEN

Goede service, goed behandeld

NETJES VRIENDELIJK BETROUBAAR

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Willem Kip2018-02-08

Almere

Perfect, zeker aan te bevelen

Fijne spontane kerels, Casper en Harold, die weten waar ze over praten. Prachtige ambiance en fantastische auto’s. Super service en aftersales. Toppers.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Bert Mourik2018-02-06

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Huub Kapel2018-02-06

Lisse

Perfect, zeker aan te bevelen

Enthousiast, open en eerlijk met oog voor details en fantastische service.

Zelf als je de auto hebt gekocht/de deur bent uitgelopen, blijf je klant. Ik heb dan eigen nog nooit meegemaakt bij een andere dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Rein Boon2018-02-06

Bergen aan zee

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Martijn2018-01-29

Bloemendaal

Perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastische locatie, waar we ontvangen werden door,
Harold, no nonsense, eerlijk, transparant, zeker niet type ‘opdringerige autoverkoper’.
Auto gevonden (RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY) goede deal met de prijs kunnen maken.
Goede na service!
Zeer proffesioneel allemaal.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Sem Delewi2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Was op zoek naar een nieuwe auto. Nadat ik meerdere dealers had bezocht kwam ik uit bij Outland 4x4. Ik werd goed geholpen door een vriendelijke adviseur. Naast zijn kennis van zaken werd er ook goed geluisterd naar mijn wensen. Adviseur nam tijd vrij voor mij en ben zeer tevreden.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

David Rachman2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Arno Garssen2018-01-23

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Er wordt bijzonder vriendelijk, allert en adequate gereageert en gewerkt door dit bedrijf. Een to the point en open cultuur en prettige omgangsvormen zijn typerend voor dit bedrijf en haar medewerkers.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Bianca Busscher2018-01-18

Perfect, zeker aan te bevelen

1e week van januari 2018 hier geweest voor proefrit en later een aankoop gedaan van een speciale editie Range Rover Evogue. De begeleiding en service is geweldig en met passie! Nog nooit eerder zoiets meegemaakt bij een andere dealer. Zelfs de showroom straalt warmte uit door de inrichting. Zeker ook een vermelding waard.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Monique Verkaik2018-01-09

De kwakel

Goede service, goed behandeld

Zeer positief. Hartelijk ontvangst door twee enthousiasme autoliefhebbers. Persoonlijk en klantgericht.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

10

Sandra en Marco van Dreumel2018-01-09

Wijchen

Perfect, zeker aan te bevelen

Bij de binnenkomst en kennis gemaakt te hebben in de mooie showroom valt alles op zijn plek
Dit is een bedrijf wat een goed vb is hoe het zou moeten gaan bij auto bedrijven
Harold verteld met veel enthousiasme en passie over de range rover evoque waar we voor kwamen.
Na een proefrit gemaakt te hebben zijn we er samen uitgekomen en hebben de evoque gekocht
De Uitleg bij aflevering was perfect
Doen wat ze zeggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Marcel Raedts2018-01-09

Emmen

Goede service, goed behandeld

Het is altijd spannend om vertrouwen te schenken aan een nieuw bedrijf. Woorden zijn makkelijk, daden zijn lastiger. Voor zover nu lijkt is Outland 4x4 ons vertrouwen meer dan waard. We zijn positief dat dit vertrouwen in de komende maanden/jaren bewezen zal worden.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

7

Jaap Pluim2018-01-09

Amsterdam

Voldoende, een redelijke ervaring

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:7

9

Jan Manten2018-01-08

Vreeland

Goede service, goed behandeld

Uitstkende ervaring, snappen wat de client wil, reageren snel en adequaat, leveren prima service.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

bob van der plas2018-01-06

renkum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Albert Bouwman2018-01-06

Katwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Jan van Winkelen2017-12-18

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Ik heb hier een prachtige geïmporteerde Range Rover Sport gekocht. Offerte traject liep keurig en een prima inruilprijs voor mijn oude auto gehad. Uitgebreide aflevering met veel uitleg. Deskundig advies en bevlogen mensen. Hier koop je graag een auto!

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8

Edwin Schop2017-12-18

Bergschenhoek

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

8

bj oostrom2017-12-15

vlissingen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

klaas vlot2017-12-13

Werkendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:8

9

Jim den Dekker2017-12-13

Nootdorp

Goede service, goed behandeld

Ervaring zijn super, eerste indruk bij binnenkomst is top, gastvrij en zeker verstand van zaken

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Maurice Van den heuvel2017-12-12

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk , bekwaam en professionele mensen die weten waar ze het over hebben , komen hun afspraken na , kortom een aanwinst voor Aalsmeer .

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

anoniem2017-11-10

Goede service, goed behandeld

een auto ingekocht

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

Sandhya Martin2017-11-08

Noordwijk

Goede service, goed behandeld

Kan niet anders zeggen dan dat wij een hele goede ervaring hebben gehad met Outland 4x4. Casper en Harold hebben ons erg goed geïnformeerd en mede daardoor hebben wij ervoor gekozen hier een auto te kopen.
Professioneel, relaxed en met kennis van zaken hebben ze ons een prachtige auto verkocht. Erg blij mee

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Jan Man2017-10-28

Amstelveen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Laurens Tol2017-10-23

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige dealer!! Doen wat zij beloven.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Sander de Ridder2017-10-23

Vijfhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

gewoon super !!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Dick Bruintjes2017-10-19

ZWARTSLUIS

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Frans Van den Hoogen2017-10-13

Ilpendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Claus van der Voort2017-10-08

s-Gravenzande

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Richard Bruens2017-10-07

Aerdenhout

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

M Zegik niet2017-10-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Prima club, specialisten en toffe lui. Helder en recht door zee.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

anoniem2017-10-06

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Karel Gaarenstroom2017-09-25

Middelburg

Perfect, zeker aan te bevelen

De 3e nieuwe LR en wederom een superauto!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Raymond Gregoire2017-09-23

\'s-Gravenzande.

Goede service, goed behandeld

Wat een enthousiaste partij om een auto bij aan te schaffen. Van a tot z alles tip top geregeld. Bij levering een speciaal kado ontvangen voor de zwangerschap.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Faralda Uljee2017-09-20

Leiden

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

arend blok2017-09-05

amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Armin Troost Troost2017-09-04

Klaaswaal

Goede service, goed behandeld

Goed bedrijf to the point en komen afspraken na.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

JP Scheurleer2017-08-31

Middelharnis

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al jaren lang een trouwe klant bij dealerbedrijven, na kennismaking en reeds twee transactie's bij Harold van Outland blijkt dat er een universeel autobedrijf bestaat die de service van menig dealer weet te overtreffen. Transparant en een eerlijke manier van zaken doen en dit alles vanuit een adembenemende sfeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Evert van Hoff2017-08-31

Uden

Goede service, goed behandeld

Een voorbeeld hoe een klant (prospect) graag behandelt wil worden!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8

Duuk Esmann2017-08-31

Zeist

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Jules Verlaan2017-08-31

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. Uitgebreide en duidelijke toelichting op de achtergronden van de auto en de gebruikshandleiding. Persoonlijke benadering bij aflevering.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Jeroen van de Mortel2017-08-31

Ospel

Goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment meteen een "thuis" gevoel. Met wederzijds begrip en in een goede communicatie zaken kunnen doen.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

kees Huinink2017-08-31

Goede service, goed behandeld

Bijzonder goed. Erg betrokken en ter zake kundig. Denke goed mee.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Ron Vos2017-08-20

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Kundige en vriendelijke mensen, doen er alles aan om het naar de zin te maken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

8

Ruben van Rhee2017-08-15

Arnhem

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8

G. Bender2017-08-13

Bilthoven

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:8

9

Eelco Hoekstra2017-08-13

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Vanaf het begin geweldig. Harold heeft dit fantastisch gedaan. Gevoel voor service, passie en oog voor detail. Je hebt het gevoel dat hij echt bezig is de ervaring top te laten zijn. Zou jullie zeker aanraden bij vrienden.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:n.v.t.

Deskundigheid:9

10

Sander Thijs2017-08-13

Roosendaal

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering gedurende het gehele traject. Heldere en snelle communicatie. Enorme deskundigheid. Zeer betrokken bij de zoektocht naar de auto die voldeed aan onze wensen en eisen. We zijn enthousiast over de service die wij ook na de aanschaf van onze auto hebben ervaren. We kunnen Outland 4x4 ten zeerste aanbevelen!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Ivonne Liebregts-Hellwig2017-08-12

ALMERE

Perfect, zeker aan te bevelen

De passie voor Land Rovers komt absoluut over en resulteert in een ongekend hoog niveau van service, klantgerichtheid en betrokkenheid. Chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Kimberly Van de Hoef2017-08-12

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Michiel de Geus2020-07-13

Bergen

Kundig, eerlijk, betrouwbaar en super klant gericht

Range rover hier gekocht en zeer tevreden. Denken met je mee (inzake hond accessoires) en regel alles tot in de puntjes. Verder alles tot in de puntjes geregeld. Ben zeer tevreden klant!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bas2020-07-13

Abcoude

Unieke service met oog voor detail !

Ik denk dat er niet veel autobedrijven in Nederland te vinden zijn die het vak zo goed in de vingers hebben als Outland. Vanaf de 1e kennismaking tot de after service is alles tip top in orde. Complimenten aan het gehele team !

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Ronald2020-06-09

Goirle

Een bedrijf dat met enthousiasme en professionaliteit de klant centraal stelt.

De persoonlijke en deskundige benadering van Harold en Casper en het uitstekend geoutilleerd bedrijfspand met de aanwezige Land Rovers, geven je een vertrouwd en aangenaam gevoel!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

jeroen venema2020-05-18

Amsterdam

Professioneel bedrijf met passie voor Land Rovers

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

10

Jacques2020-04-08

Eindhoven

Echt klantgericht in al zijn facetten

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Annemiek2020-03-11

Exloo

Snelle prettige correcte bereidwillige samenwerking

Dankzij deze prettige ervaring zullen wij voortaan eerst bij Outland 4x4 kijken voor een andere Land Rover i.p.v. bij Van Mossel.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:

10

Michael2020-03-06

IJsselstein

De absolute TOP in Nederland. Zo wil je geholpen worden!

Wat een prachtig bedrijf is Outland 4X4. De perfecte combinatie van inkoop van de beste en meest complete Range Rovers door Casper, gevolgd door de oprechte interesse en aandacht van Harold in de klanten. Zij begrijpen wat klanten van bijzondere auto's willen en zorgen samen voor een unieke klantervaring. De absolute TOP in Nederland! Wij kochten hier inmiddels RR 2 en 3 en hopen dat er nog vele zullen volgen. Het kijken naar de nieuwe auto's, even gezellig een koffietje doen, kleine service-bezoeken . . . . Outland voelt iedere keer als thuiskomen bij vrienden. Dit is hoe auto's kopen een feestje wordt.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

L. vd Stelt2020-03-05

Werkendam

Zeer klantvriendelijk

Geweldig enthousiast een prachtige auto aan ons verkocht met een super uitleg en alle tijd ervoor genomen om alles duidelijk uit te leggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jaap2020-03-05

Blaricum

Prettig en vertrouwd en zeer welkom

zeer goed ontvangst, snelle service, mee denkend. Gewoon een goed bedrijf, waar de twee eigenaren aanwezig zijn en hun klanten ontvangen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

John 2020-01-29

Onbekend

Goed voor elkaar !

Super klantvriendelijk , passie voor auto’s en gezellig .

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Eric & Paula2020-01-29

Den Haag

Top zaak met de mooiste auto’s

Uitstekend geholpen met kennis van zaken. Hele leuke showroom met de prachtigste Landrovers. Ook de inruil van onze auto heel fijn afgehandeld. Aanrader, beter dan de traditionele dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Piet Landa2020-01-06

Halsteren

Deskundig team waar je gerust een gebruikte auto kunt kopen

Goede informatie verkregen bij de aankoop en netjes afgeleverd. Altijd beschikbaar voor verdere informatie.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Robert-Jan2020-01-03

Waalre

Overcomplete auto's met dito aflevering!

Een compleet verhaal zoals je hoopt te krijgen maar dat nooit ontvangt. Zeer uitgebreide uitleg en service. Erg tevreden ondanks dat de opties van het voertuig nog wel een aantal weken kost om eigen in te worden! top

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Hans2020-01-02

Vinkeveen

By far het meest vriendelijke autobedrijf waar wij ooit geweest zijn! Vakkundig en stipt.

Via via kwamen wij terecht bij Harold en Casper. Het perfecte zakelijke duo. Tot in de puntjes op elkaar ingewerkt en zeer veel vakkennis. Wij waren snel om. Mooiste was dat de prijs het er geen eens toe deed. Gunning was voor ons een pre. Dat werd onderbouwd door het feit dat ze alles op voorraad hebben wat niemand anders in Nederland kan aanbieden. Ik ben vanaf nu jullie ambassadeur vol overtuiging. Op naar nog vele mooie jaren! Gr. Hans en Ellen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

9

Ferdinand2020-01-02

Rotterdam

Vriendelijk, professioneel, vol passie

Ik heb het contact als uitermate prettig ervaren!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

j2019-12-07

0udbeijerland

Goede service en deskundig

gewoon goed en vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Carla 2019-10-15

Heesch

Prettig sfeer en goed geholpen

Je voelt je meteen thuis, mooi ingericht, goede uitleg en veel tijd voor je, met lekkere koffie. Veel (bijna) nieuwe landrovers. Goede service

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jeroen2019-10-12

Tilburg

Goed betrouwbaar

Goed en erg vriendelijk geholpen, deskundige uitleg, ook na verkoop.

Ja ik beveel dit aan

Service:

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Jan2019-10-11

Almelo

Gastvrij, betrokken en deskundig

Outland 4x4 is meer dan een naam. Het lukt de heren om je thuis te voelen, Land Rover te beleven en je het jongetje te voelen die een cadeau uit mag pakken waar ie al tijden naar uitkijkt. Harold en Casper doen dat op een plezierige manier. Niet opdringerig, geen loze beloftes en stipt in het nakomen van de afspraken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

10

johannes2019-10-11

amsterdam

Servicegericht

Zeer servicegerichte en professionele jongens, die goed weten waarover ze het hebben. Naast een vriendelijk lach en een goed gesprek volgt een terzakekundig advies en full service oplossing.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Vincent & Olive2019-09-12

Aalsmeer

Super en prettige service

Super bediend Actief meegedacht Wij zijn tevreden klant

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Rob2019-09-12

Laren

Klantgerichte topservice

Aandacht voor de klant staat hier centraal. Meedenken met, inleven in de behoeften van de kant, snelle reactie, niets is te veel. Klantgerichte service heeft men hier uitgevonden. En dan ook nog mooie scherp geprijsde auto's in de showroom!!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Gilbert Meurs2019-09-08

Bennekom

Geweldig!

Range Rover Sport gebracht voor de einde garantie check. Zelfs dat is een feestje. Vervangend vervoer top geregeld en de RR nadien volledig afleveringsklaar weer meegekregen. Chapeau Outland 4x4!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:

Deskundigheid:10

9

Leon Akkerman2019-07-23

Ommel

Goede service, goed behandeld

Fantastische service, goede, snelle en heldere communicatie.
Prettig contact met Harold en een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Michel Schuring2019-07-19

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

anoniem2019-07-18

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

anoniem2019-07-04

Groningen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

daan meijer meijer2019-06-22

nieuw vennep

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Nicol Visser2019-05-20

Wolvega

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Leuke mensen met een supergoede aanpak. Pakken alles direct op en gaan meteen serieus bezig. Ze nemen de tijd voor je en je voelt je ook welkom als klant. Het kopen van onze auto was hier oprecht een feestje!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Gilbert Meurs2019-04-10

Bennekom

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Lars Brunt2019-04-02

Woerden

Goede service, goed behandeld

Ontzettend klantvriendelijk, persoonlijk contact en oprechte interesse, niet alleen in de deal rondmaken. Heel prettig en zeker aan te raden.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:10

10

Jan van Schuppen2019-03-27

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief! Mooi berdrijf met aardige en meedenkende verkoper. Mooi assortiment met jonge occasions, in de hogere prijsklasse.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

anoniem2019-03-14

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundig, vriendelijk en gastvrij. One big happy family.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

mark van Erp2019-03-07

Geffen

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Jacques Hazenberg2019-03-03

Boxtel

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Hans Lauret2019-02-18

Philippine

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Dirk van Rij2019-01-24

Apeldoorn

Perfect, zeker aan te bevelen

Top service en erg vriendelijk

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Vincent Vergunst2019-01-24

Reeuwijk

Goede service, goed behandeld

Top bedrijf kan het iedereen aanbevelen.
Mooie auto's op voorraad en mensen met kennis die alle tijd voor je nemen.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Deon Van der Ploeg2018-12-28

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Demko Tol Tol2018-12-24

Zwaag

Perfect, zeker aan te bevelen

4x4 Outland ontdekt via internet en zo kwamen wij daar op bezoek om in de showroom te kijken naar een Range rover. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan. We hebben binnen 1 week de knoop door gehakt en er staat nu een range rover op het pad:-)

Tijdens de verkoop van de auto is alles super snel verlopen, top! goede service!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Roy Stroobach2018-12-07

Purmerend

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Sandra Broeders2018-12-07

Ledeacker

Perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaar en een gezellige boel, geen stijve bedoeling zoals in de meeste zaken!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Albert Schuitemaker2018-11-16

Utrecht

Goede service, goed behandeld

Uitstekende service, snel en accuraat.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Rebecca Timmer2018-10-13

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ongelooflijk goede service! :-) Fantastische ontvangst, en geweldige energie van Harold. Echt super leuk om hier je nieuwe Range Rover te mogen kopen. Zeker een aanrader. Komen met plezier nog eens terug in jullie mooie showroom.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

frans heuvel2018-10-09

Alphen aan den Rijn

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Pepi Van Vugt2018-09-04

amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Wat een leuk autobedrijf is dit! Outland doet vanuit een supermooie showroom alléén de verkoop van de prachtige Range Rovers..... Er is helemaal geen werkplaats!!
Dat is natuurlijk meteen iets dat wat vragen oproept. Hoedan met garantie en hoedan met onderhoud?
Nou stellen Harold en Casper je hierin zeker meteen al gerust maar ze maken het ook echt meer dan waar!!!
De auto wordt thuis opgehaald, je krijgt een super leenauto, en op afspraak wordt je auto netjes weer teruggebracht! Wat n goede service, heerlijk!
Een paar instellingen en kleine mankementjes werden prima opgelost door de werkplaats in Heemskerk.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

M.F. Kinran2018-08-26

De Steeg

Perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate positief, persoonlijke intermenselijke benadering, openhartig, deskundig en servicegericht! Harold en Cas zijn heren van hun woord en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes toe is geregeld. Ook in de aftersales blijven zij nauw betrokken en moet het kloppen. Kortom top bedrijf dat ik een ieder kan aanbevelen.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Pim van Gerrevink2018-08-17

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9

Bert van Opstal2018-08-16

Rotterdam

Goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment heb je het gevoel dat je thuis bent gekomen. Vriendelijke ontvangst, er hangt een ongedwongen sfeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Rene Franken2018-08-15

Enkhuizen

Perfect, zeker aan te bevelen

Je voelt je zeer zeker thuis en goed bij Harold Casper en Raymond ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto en de nazorg ervan. De showroom is schitterend evenals de auto's die er staan. En ook heb ik er nieuwe vrienden bij Harold Casper en Raymond.
Rene Linda Finn en Figo Franken

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Nadiya den Haan2018-07-16

Noordwijk

Perfect, zeker aan te bevelen

Een mooie dynamiek bedrijf, met het oog op kleine details.
We zijn heel goed geholpen en prachtige Land Rover Evoque gekocht, en zullen zeker graag weer terug komen!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Fred Slot2018-06-13

Delft

Goede service, goed behandeld

Echt goed en leuk.
Voelde me direct thuis bij jullie.
Hoop dat dat zo blijft.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

Herbert Braun2018-06-09

Vught

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:n.v.t.

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Ricardo van Amerongen2018-05-18

Almere

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Michel Scheidt2018-05-04

Amerongen

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

René Stokvis2018-05-01

Blaricum

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Danielle Jansen2018-04-09

Middelharnis

Goede service, goed behandeld

Ontzettend goed! Zowel Harold als Casper hebben we als bijzonder prettig ervaren bij de aankoop van een Epoque. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met het feestje van de levering, chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Mihri Sen2018-04-05

Rotterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle terugkoppeling, eindeloze services en doelgericht te werk, kortom Topkwaliteit!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Hans Ouwendijk2018-04-04

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Efficient, deskundig en klaar om mee te denken over oplossingen

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Alice Soares2018-04-03

Zwanenburg

Perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend! Aardige mensen. Hele mooie showroom. Perfecte service.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Frans van Leeuwen2018-03-04

Oegstgeest

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

ALLE WESTERHOF2018-02-12

EMMEN

Goede service, goed behandeld

NETJES VRIENDELIJK BETROUBAAR

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Bert Mourik2018-02-06

IJsselstein

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Rein Boon2018-02-06

Bergen aan zee

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Sem Delewi2018-01-29

Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Was op zoek naar een nieuwe auto. Nadat ik meerdere dealers had bezocht kwam ik uit bij Outland 4x4. Ik werd goed geholpen door een vriendelijke adviseur. Naast zijn kennis van zaken werd er ook goed geluisterd naar mijn wensen. Adviseur nam tijd vrij voor mij en ben zeer tevreden.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Arno Garssen2018-01-23

Apeldoorn

Goede service, goed behandeld

Er wordt bijzonder vriendelijk, allert en adequate gereageert en gewerkt door dit bedrijf. Een to the point en open cultuur en prettige omgangsvormen zijn typerend voor dit bedrijf en haar medewerkers.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

8

Monique Verkaik2018-01-09

De kwakel

Goede service, goed behandeld

Zeer positief. Hartelijk ontvangst door twee enthousiasme autoliefhebbers. Persoonlijk en klantgericht.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

8

Marcel Raedts2018-01-09

Emmen

Goede service, goed behandeld

Het is altijd spannend om vertrouwen te schenken aan een nieuw bedrijf. Woorden zijn makkelijk, daden zijn lastiger. Voor zover nu lijkt is Outland 4x4 ons vertrouwen meer dan waard. We zijn positief dat dit vertrouwen in de komende maanden/jaren bewezen zal worden.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Jan Manten2018-01-08

Vreeland

Goede service, goed behandeld

Uitstkende ervaring, snappen wat de client wil, reageren snel en adequaat, leveren prima service.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Albert Bouwman2018-01-06

Katwijk

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Edwin Schop2017-12-18

Bergschenhoek

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

9

klaas vlot2017-12-13

Werkendam

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:8

10

Maurice Van den heuvel2017-12-12

Aalsmeer

Perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk , bekwaam en professionele mensen die weten waar ze het over hebben , komen hun afspraken na , kortom een aanwinst voor Aalsmeer .

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Sandhya Martin2017-11-08

Noordwijk

Goede service, goed behandeld

Kan niet anders zeggen dan dat wij een hele goede ervaring hebben gehad met Outland 4x4. Casper en Harold hebben ons erg goed geïnformeerd en mede daardoor hebben wij ervoor gekozen hier een auto te kopen.
Professioneel, relaxed en met kennis van zaken hebben ze ons een prachtige auto verkocht. Erg blij mee

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Laurens Tol2017-10-23

Volendam

Perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige dealer!! Doen wat zij beloven.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Dick Bruintjes2017-10-19

ZWARTSLUIS

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Claus van der Voort2017-10-08

s-Gravenzande

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

M Zegik niet2017-10-07

Amstelveen

Perfect, zeker aan te bevelen

Prima club, specialisten en toffe lui. Helder en recht door zee.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Karel Gaarenstroom2017-09-25

Middelburg

Perfect, zeker aan te bevelen

De 3e nieuwe LR en wederom een superauto!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Faralda Uljee2017-09-20

Leiden

Perfect, zeker aan te bevelen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Armin Troost Troost2017-09-04

Klaaswaal

Goede service, goed behandeld

Goed bedrijf to the point en komen afspraken na.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Evert van Hoff2017-08-31

Uden

Goede service, goed behandeld

Een voorbeeld hoe een klant (prospect) graag behandelt wil worden!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9

Jules Verlaan2017-08-31

Wassenaar

Goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. Uitgebreide en duidelijke toelichting op de achtergronden van de auto en de gebruikshandleiding. Persoonlijke benadering bij aflevering.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

kees Huinink2017-08-31

Goede service, goed behandeld

Bijzonder goed. Erg betrokken en ter zake kundig. Denke goed mee.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8

Ruben van Rhee2017-08-15

Arnhem

Goede service, goed behandeld

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

Eelco Hoekstra2017-08-13

Den Haag

Goede service, goed behandeld

Vanaf het begin geweldig. Harold heeft dit fantastisch gedaan. Gevoel voor service, passie en oog voor detail. Je hebt het gevoel dat hij echt bezig is de ervaring top te laten zijn. Zou jullie zeker aanraden bij vrienden.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:n.v.t.

Deskundigheid:9

10

Ivonne Liebregts-Hellwig2017-08-12

ALMERE

Perfect, zeker aan te bevelen

De passie voor Land Rovers komt absoluut over en resulteert in een ongekend hoog niveau van service, klantgerichtheid en betrokkenheid. Chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10