Reviews

Als je bij ons binnenkomt, kom je toch een beetje thuis.

En dat wordt gewaardeerd.

9

Danielle Jansen09-04-2018

Middelharnis

Ervaring

Ontzettend goed! Zowel Harold als Casper hebben we als bijzonder prettig ervaren bij de aankoop van een Epoque. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met het feestje van de levering, chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Erik Bruine de Bruin08-04-2018

Aalsmeer

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

10

Mihri Sen05-04-2018

Rotterdam

Ervaring

Zeer snelle terugkoppeling, eindeloze services en doelgericht te werk, kortom Topkwaliteit!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,3

Henk 05-04-2018

Easterein

Ervaring

Heel fijn om te zien hoe Harold en Casper hun onderneming leiden. Ze vertrouwen in de kwaliteit van hun product en weten dat ook over te brengen op mij als klant. Steekwoorden zijn aandacht, gevoel voor detail en service in een huiskamerachtige sfeer, besef dat het geen broodje kaas is dat je komt kopen, eerlijke communicatie. Ga zo door!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Hans Ouwendijk04-04-2018

Wassenaar

Ervaring

Efficient, deskundig en klaar om mee te denken over oplossingen

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9

Cees Rietbroek04-04-2018

Almere Hout

Ervaring

bijzonder vriendelijke en gastvrije ontvangst, wagenpark maakt indruk.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9,7

Alice Soares03-04-2018

Zwanenburg

Ervaring

Uitstekend! Aardige mensen. Hele mooie showroom. Perfecte service.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Noel de Klerk09-03-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

10

Frans van Leeuwen04-03-2018

Oegstgeest

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

A Plomp12-02-2018

Noord Brabant

Ervaring

Zeer goede ervaring!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9,3

ALLE WESTERHOF12-02-2018

EMMEN

Ervaring

NETJES VRIENDELIJK BETROUBAAR

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

9,7

Willem Kip08-02-2018

Almere

Ervaring

Fijne spontane kerels, Casper en Harold, die weten waar ze over praten. Prachtige ambiance en fantastische auto’s. Super service en aftersales. Toppers.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Bert Mourik06-02-2018

IJsselstein

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Huub Kapel06-02-2018

Lisse

Ervaring

Enthousiast, open en eerlijk met oog voor details en fantastische service.

Zelf als je de auto hebt gekocht/de deur bent uitgelopen, blijf je klant. Ik heb dan eigen nog nooit meegemaakt bij een andere dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,7

Rein Boon06-02-2018

Bergen aan zee

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Martijn 29-01-2018

Bloemendaal

Ervaring

Een fantastische locatie, waar we ontvangen werden door,
Harold, no nonsense, eerlijk, transparant, zeker niet type ‘opdringerige autoverkoper’.
Auto gevonden (RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY) goede deal met de prijs kunnen maken.
Goede na service!
Zeer proffesioneel allemaal.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Sem Delewi29-01-2018

Amsterdam

Ervaring

Was op zoek naar een nieuwe auto. Nadat ik meerdere dealers had bezocht kwam ik uit bij Outland 4x4. Ik werd goed geholpen door een vriendelijke adviseur. Naast zijn kennis van zaken werd er ook goed geluisterd naar mijn wensen. Adviseur nam tijd vrij voor mij en ben zeer tevreden.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

David Rachman29-01-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9

Arno Garssen23-01-2018

Apeldoorn

Ervaring

Er wordt bijzonder vriendelijk, allert en adequate gereageert en gewerkt door dit bedrijf. Een to the point en open cultuur en prettige omgangsvormen zijn typerend voor dit bedrijf en haar medewerkers.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Bianca Busscher18-01-2018

Ervaring

1e week van januari 2018 hier geweest voor proefrit en later een aankoop gedaan van een speciale editie Range Rover Evogue. De begeleiding en service is geweldig en met passie! Nog nooit eerder zoiets meegemaakt bij een andere dealer. Zelfs de showroom straalt warmte uit door de inrichting. Zeker ook een vermelding waard.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8,3

Monique Verkaik09-01-2018

De kwakel

Ervaring

Zeer positief. Hartelijk ontvangst door twee enthousiasme autoliefhebbers. Persoonlijk en klantgericht.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

10

Sandra en Marco van Dreumel09-01-2018

Wijchen

Ervaring

Bij de binnenkomst en kennis gemaakt te hebben in de mooie showroom valt alles op zijn plek
Dit is een bedrijf wat een goed vb is hoe het zou moeten gaan bij auto bedrijven
Harold verteld met veel enthousiasme en passie over de range rover evoque waar we voor kwamen.
Na een proefrit gemaakt te hebben zijn we er samen uitgekomen en hebben de evoque gekocht
De Uitleg bij aflevering was perfect
Doen wat ze zeggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8,3

Marcel Raedts09-01-2018

Emmen

Ervaring

Het is altijd spannend om vertrouwen te schenken aan een nieuw bedrijf. Woorden zijn makkelijk, daden zijn lastiger. Voor zover nu lijkt is Outland 4x4 ons vertrouwen meer dan waard. We zijn positief dat dit vertrouwen in de komende maanden/jaren bewezen zal worden.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

7,3

Jaap Pluim09-01-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:7

9

Jan Manten08-01-2018

Vreeland

Ervaring

Uitstkende ervaring, snappen wat de client wil, reageren snel en adequaat, leveren prima service.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8,3

bob van der plas06-01-2018

renkum

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,3

Albert Bouwman06-01-2018

Katwijk

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Jan van Winkelen18-12-2017

Reeuwijk

Ervaring

Ik heb hier een prachtige geïmporteerde Range Rover Sport gekocht. Offerte traject liep keurig en een prima inruilprijs voor mijn oude auto gehad. Uitgebreide aflevering met veel uitleg. Deskundig advies en bevlogen mensen. Hier koop je graag een auto!

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8,3

Edwin Schop18-12-2017

Bergschenhoek

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:9

8

bj oostrom15-12-2017

vlissingen

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8,7

klaas vlot13-12-2017

Werkendam

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:8

9,3

Jim den Dekker13-12-2017

Nootdorp

Ervaring

Ervaring zijn super, eerste indruk bij binnenkomst is top, gastvrij en zeker verstand van zaken

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9,7

Maurice Van den heuvel12-12-2017

Aalsmeer

Ervaring

Zeer vriendelijk , bekwaam en professionele mensen die weten waar ze het over hebben , komen hun afspraken na , kortom een aanwinst voor Aalsmeer .

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8

Dhr./mevr. 10-11-2017

Ervaring

een auto ingekocht

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8,7

Sandhya Martin08-11-2017

Noordwijk

Ervaring

Kan niet anders zeggen dan dat wij een hele goede ervaring hebben gehad met Outland 4x4. Casper en Harold hebben ons erg goed geïnformeerd en mede daardoor hebben wij ervoor gekozen hier een auto te kopen.
Professioneel, relaxed en met kennis van zaken hebben ze ons een prachtige auto verkocht. Erg blij mee

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8,7

Jan Man28-10-2017

Amstelveen

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Laurens Tol23-10-2017

Volendam

Ervaring

Geweldige dealer!! Doen wat zij beloven.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,7

Sander de Ridder23-10-2017

Vijfhuizen

Ervaring

gewoon super !!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9,3

Dick Bruintjes19-10-2017

ZWARTSLUIS

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8,3

Frans Van den Hoogen13-10-2017

Ilpendam

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,3

Claus van der Voort08-10-2017

s-Gravenzande

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:9

10

Richard Bruens07-10-2017

Aerdenhout

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,7

M Zegik niet07-10-2017

Amstelveen

Ervaring

Prima club, specialisten en toffe lui. Helder en recht door zee.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Dhr./mevr. 06-10-2017

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Karel Gaarenstroom25-09-2017

Middelburg

Ervaring

De 3e nieuwe LR en wederom een superauto!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,3

Raymond Gregoire23-09-2017

's-Gravenzande.

Ervaring

Wat een enthousiaste partij om een auto bij aan te schaffen. Van a tot z alles tip top geregeld. Bij levering een speciaal kado ontvangen voor de zwangerschap.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

10

Faralda Uljee20-09-2017

Leiden

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,7

arend blok05-09-2017

amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9

Armin Troost Troost04-09-2017

Klaaswaal

Ervaring

Goed bedrijf to the point en komen afspraken na.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9,7

JP Scheurleer31-08-2017

Middelharnis

Ervaring

Ik ben al jaren lang een trouwe klant bij dealerbedrijven, na kennismaking en reeds twee transactie's bij Harold van Outland blijkt dat er een universeel autobedrijf bestaat die de service van menig dealer weet te overtreffen. Transparant en een eerlijke manier van zaken doen en dit alles vanuit een adembenemende sfeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8,7

Evert van Hoff31-08-2017

Uden

Ervaring

Een voorbeeld hoe een klant (prospect) graag behandelt wil worden!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8,3

Duuk Esmann31-08-2017

Zeist

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,3

Jules Verlaan31-08-2017

Wassenaar

Ervaring

Zeer goede ervaring. Uitgebreide en duidelijke toelichting op de achtergronden van de auto en de gebruikshandleiding. Persoonlijke benadering bij aflevering.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8,3

Jeroen van de Mortel31-08-2017

Ospel

Ervaring

Vanaf het eerste moment meteen een "thuis" gevoel. Met wederzijds begrip en in een goede communicatie zaken kunnen doen.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8,7

kees Huinink31-08-2017

Ervaring

Bijzonder goed. Erg betrokken en ter zake kundig. Denke goed mee.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,3

Ron Vos20-08-2017

Purmerend

Ervaring

Kundige en vriendelijke mensen, doen er alles aan om het naar de zin te maken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

8,3

Ruben van Rhee15-08-2017

Arnhem

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8,3

G. Bender13-08-2017

Bilthoven

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:8

9

Eelco Hoekstra13-08-2017

Den Haag

Ervaring

Vanaf het begin geweldig. Harold heeft dit fantastisch gedaan. Gevoel voor service, passie en oog voor detail. Je hebt het gevoel dat hij echt bezig is de ervaring top te laten zijn. Zou jullie zeker aanraden bij vrienden.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:n.v.t.

Deskundigheid:9

9,7

Sander Thijs13-08-2017

Roosendaal

Ervaring

Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering gedurende het gehele traject. Heldere en snelle communicatie. Enorme deskundigheid. Zeer betrokken bij de zoektocht naar de auto die voldeed aan onze wensen en eisen. We zijn enthousiast over de service die wij ook na de aanschaf van onze auto hebben ervaren. We kunnen Outland 4x4 ten zeerste aanbevelen!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Ivonne Liebregts-Hellwig12-08-2017

ALMERE

Ervaring

De passie voor Land Rovers komt absoluut over en resulteert in een ongekend hoog niveau van service, klantgerichtheid en betrokkenheid. Chapeau!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Kimberly Van de Hoef12-08-2017

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

8

Erik Bruine de Bruin08-04-2018

Aalsmeer

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9,3

Henk 05-04-2018

Easterein

Ervaring

Heel fijn om te zien hoe Harold en Casper hun onderneming leiden. Ze vertrouwen in de kwaliteit van hun product en weten dat ook over te brengen op mij als klant. Steekwoorden zijn aandacht, gevoel voor detail en service in een huiskamerachtige sfeer, besef dat het geen broodje kaas is dat je komt kopen, eerlijke communicatie. Ga zo door!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Cees Rietbroek04-04-2018

Almere Hout

Ervaring

bijzonder vriendelijke en gastvrije ontvangst, wagenpark maakt indruk.

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

Noel de Klerk09-03-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

9

A Plomp12-02-2018

Noord Brabant

Ervaring

Zeer goede ervaring!

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9,7

Willem Kip08-02-2018

Almere

Ervaring

Fijne spontane kerels, Casper en Harold, die weten waar ze over praten. Prachtige ambiance en fantastische auto’s. Super service en aftersales. Toppers.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Huub Kapel06-02-2018

Lisse

Ervaring

Enthousiast, open en eerlijk met oog voor details en fantastische service.

Zelf als je de auto hebt gekocht/de deur bent uitgelopen, blijf je klant. Ik heb dan eigen nog nooit meegemaakt bij een andere dealer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Martijn 29-01-2018

Bloemendaal

Ervaring

Een fantastische locatie, waar we ontvangen werden door,
Harold, no nonsense, eerlijk, transparant, zeker niet type ‘opdringerige autoverkoper’.
Auto gevonden (RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY) goede deal met de prijs kunnen maken.
Goede na service!
Zeer proffesioneel allemaal.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

David Rachman29-01-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Bianca Busscher18-01-2018

Ervaring

1e week van januari 2018 hier geweest voor proefrit en later een aankoop gedaan van een speciale editie Range Rover Evogue. De begeleiding en service is geweldig en met passie! Nog nooit eerder zoiets meegemaakt bij een andere dealer. Zelfs de showroom straalt warmte uit door de inrichting. Zeker ook een vermelding waard.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Sandra en Marco van Dreumel09-01-2018

Wijchen

Ervaring

Bij de binnenkomst en kennis gemaakt te hebben in de mooie showroom valt alles op zijn plek
Dit is een bedrijf wat een goed vb is hoe het zou moeten gaan bij auto bedrijven
Harold verteld met veel enthousiasme en passie over de range rover evoque waar we voor kwamen.
Na een proefrit gemaakt te hebben zijn we er samen uitgekomen en hebben de evoque gekocht
De Uitleg bij aflevering was perfect
Doen wat ze zeggen

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

7,3

Jaap Pluim09-01-2018

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:7

Deskundigheid:7

8,3

bob van der plas06-01-2018

renkum

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8

Jan van Winkelen18-12-2017

Reeuwijk

Ervaring

Ik heb hier een prachtige geïmporteerde Range Rover Sport gekocht. Offerte traject liep keurig en een prima inruilprijs voor mijn oude auto gehad. Uitgebreide aflevering met veel uitleg. Deskundig advies en bevlogen mensen. Hier koop je graag een auto!

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8

bj oostrom15-12-2017

vlissingen

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

9,3

Jim den Dekker13-12-2017

Nootdorp

Ervaring

Ervaring zijn super, eerste indruk bij binnenkomst is top, gastvrij en zeker verstand van zaken

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:9

8

Dhr./mevr. 10-11-2017

Ervaring

een auto ingekocht

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:8

8,7

Jan Man28-10-2017

Amstelveen

Ja ik beveel dit aan

Service:9

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,7

Sander de Ridder23-10-2017

Vijfhuizen

Ervaring

gewoon super !!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8,3

Frans Van den Hoogen13-10-2017

Ilpendam

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

10

Richard Bruens07-10-2017

Aerdenhout

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

10

Dhr./mevr. 06-10-2017

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10

9,3

Raymond Gregoire23-09-2017

's-Gravenzande.

Ervaring

Wat een enthousiaste partij om een auto bij aan te schaffen. Van a tot z alles tip top geregeld. Bij levering een speciaal kado ontvangen voor de zwangerschap.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

9,7

arend blok05-09-2017

amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

9,7

JP Scheurleer31-08-2017

Middelharnis

Ervaring

Ik ben al jaren lang een trouwe klant bij dealerbedrijven, na kennismaking en reeds twee transactie's bij Harold van Outland blijkt dat er een universeel autobedrijf bestaat die de service van menig dealer weet te overtreffen. Transparant en een eerlijke manier van zaken doen en dit alles vanuit een adembenemende sfeer.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

8,3

Duuk Esmann31-08-2017

Zeist

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

8,3

Jeroen van de Mortel31-08-2017

Ospel

Ervaring

Vanaf het eerste moment meteen een "thuis" gevoel. Met wederzijds begrip en in een goede communicatie zaken kunnen doen.

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:9

9,3

Ron Vos20-08-2017

Purmerend

Ervaring

Kundige en vriendelijke mensen, doen er alles aan om het naar de zin te maken.

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:8

Deskundigheid:10

8,3

G. Bender13-08-2017

Bilthoven

Ja ik beveel dit aan

Service:8

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:8

9,7

Sander Thijs13-08-2017

Roosendaal

Ervaring

Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering gedurende het gehele traject. Heldere en snelle communicatie. Enorme deskundigheid. Zeer betrokken bij de zoektocht naar de auto die voldeed aan onze wensen en eisen. We zijn enthousiast over de service die wij ook na de aanschaf van onze auto hebben ervaren. We kunnen Outland 4x4 ten zeerste aanbevelen!

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:9

Deskundigheid:10

10

Kimberly Van de Hoef12-08-2017

Amsterdam

Ja ik beveel dit aan

Service:10

Prijs/Kwaliteit:10

Deskundigheid:10